Weboldal fordítás, webshop fordítása

Weboldalfordítás – Miskolci fordítóirodánk vállalja weboldalának több mint 40 idegen nyelvre való fordítását!

internetes_oldal_forditas

Minél több nyelven válik olvashatóvá weboldala, annál sikeresebb lesz vállalkozása, és minél több nyelvre fordíttatja le velünk, annál nagyobb árkedvezményt tudunk biztosítani. További információért hívjon most a 06 30 443 8082-es számon!

Weboldal fordítási akciónkról

Mindamellett, hogy alacsony karakterenkénti árakkal dolgozunk, és több nyelv esetén még ebből is engedünk, ingyenes SEO/keresőmarketing szolgáltatásunkat is igénybe veheti. Segítünk önnek abban is, hogy a Google keresőjében előkelő helyet foglaljon el weboldala.

Céges weboldalak, webshopok, honlapok fordítása

Az a cég, amely a mai világban nem rendelkezik weboldallal, halálra van ítélve. Mivel az internet elterjedésének köszönhetően a legtöbb potenciális vásárló előbb az interneten keres rá az adott termékre, ott kizárólag azoknak a cégeknek az ajánlatait találja meg, akik weboldallal rendelkeznek. De nem bizonyul elegendőnek az egynyelvű weboldal sem, mert csak az anyanyelven publikáló oldalakat látogatják a megrendelők. Viszont ha ön weboldalát több nyelven is elérhetővé teszi, akkor biztosra veheti, hogy a látogatók vásárlóvá, megrendelővé válnak.
Ügyfeleink számára mindenféleképpen javasoljuk a szomszédos országok nyelvét, valamint természetesen a világnyelvet, az angolt. Ha csak azt vesszük, hogy önnek magyarországi cége van, akkor javasolt a román, ukrán, szlovák, szlovén, szerb, német, horvát fordítás és az angol. Így biztos lehet benne, hogy weboldalának látogatottsága, eladási forgalma megnő.

A weboldalfordítás megrendelése

Miskolci fordítóirodánk telefonos illetve elektronikus megrendeléseket is fogad hazai és külföldi ügyfelektől egyaránt. Elegendő, ha elküldi e-mailben az URL-t, mi megnézzük az oldalt, javaslatot teszünk az árra és határidőre, illetve ha több nyelvre is le kívánja fordíttatni az oldalt, akkor azt jelezze levelében, mert aszerint állítjuk össze ajánlatunkat. Sikeres együttműködés esetén rövid idő alatt olvashatóvá válik weboldala akár több nyelven is!
Miskolci fordítóirodánk lefordítja Önnek weboldalát akár 40 különböző, többségükben európai nyelvre! Jelentkezzen most, hogy Ön is részese lehessen fordítóirodánk kedvezményeinek!

Hívjon a 06 30 443 8082 számon!