Német fordítás

Anyanyelvi német szakfordító Miskolcon, magyar-német és német-magyar fordítások gyorsan és szakszerűen, több éves tapasztalat, minőségi munka.

nemet_forditas

Amennyiben önnek megbízható német fordításra van szüksége Miskolcon úgy jó helyen jár. A német elég nehéz nyelvnek mondható és ha szeretné, hogy az ön szövegét anyanyelvi német fordító készítse el, akkor töltse ki az oldal szélén látható mezőket és csatolja a dokumentumot. Mi elküldjük önnek e-mailben az ajánlatunkat és megírjuk a részleteket is.

Ha kérdése van hívhat telefonon is a 06 30 443 8082 számon!

Német gazdasági, jogi, műszaki, orvosi, irodalmi és általános fordítás, weboldal fordítása németre, szerződés, hivatalos fordítás, bizonyítványok, diploma munkák, életrajzok fordítása rövid határidővel.

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk német nyelvű szövegek, hanganyagok fordításával. Ez a gyakoriság annak is köszönhető, hogy a két ország szomszédos, sokan élnek Ausztriában, számtalan ember vállal munkát német nyelvterületen, valamint a német cégek szívesen terjeszkednek hazánkban. Miskolci fordítóirodánk minden megrendelő igényét teljesíteni tudja anyanyelvi német fordítóink segítségével. Fedezze fel ön is, hogy miért választanak minket egyre többen a német fordítás terén Miskolcon és más Borsod-megyei városokban, mint Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Sárospatak vagy Sátoraljaújhely.

Német hivatalos fordítás munkavállalóknakhivatalos-forditas

Az osztrák, németországi hivatalos munkavállalás feltételekhez kötött: nyelvismeret, szakvégzettség, hivatalos dokumentumok német nyelvre fordítása. A hivatalos dokumentumokról készített hivatalos fordítást a legtöbb osztrák, német és svájci hivatalos szerv elfogadja, hiszen bélyegzővel és záradékkal van ellátva.

Ha külföldi munkavállalásához hivatalos német fordításra van szüksége, legyen szó CV-ről, motivációs levélről, szakdiplomáról, születési anyakönyvi kivonatról, erkölcsi bizonyítványról, azt mi elkészítjük önnek akár a megrendelés napján! Ön csak küldje el a dokumentumot e-mail címünkre, és munkatársaink hozzá is kezdenek a fordításhoz. Részletes tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Német fordítás cégeknek, vállalatoknak weboldal-forditas

A jó vállalkozás titka a kiváló kommunikációban rejlik. Német ügyfeleivel megkönnyítjük a tárgyalást, a napi e-mail váltást, kimutatások, prezentációk, szerződések németről magyarra, magyarról németre fordítását is elkészítjük. Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, utalja ki a napi feladatot német anyanyelvi munkatársunk számára és hátra is dőlhet a fotelben, mert mi dolgozunk ön helyett.

Katalógus, termék leírás, használati utasítás, gépkönyv, kézikönyv fordítás, mindennemű műszaki szöveg fordítása németről magyarra vagy magyarról németre Miskolcon.

Minőségi fordítás német nyelvre rövid idő alatt. Hosszú távú megbízásokkal is megkereshet bennünket, s az ön igényeinek legjobban megfelelő német anyanyelvi fordítónkat bízzuk meg a munkával. Ha olyan munkatársra vágyik, aki a késő esti órákban vagy hétvégeken beérkező levelezés fordítását is lebonyolítja, akkor hívjon bennünket most azonnal!

Német tolmácsolás üzleti és magán utakon

Tolmácsaink elkísérik német ajkú ügyfeleivel való megbeszéléseire. Ha úgy érzi, nem beszéli megfelelő szinten a német nyelvet, akkor kérje tolmácsszolgáltatásunkat! Kirándulásokon, partikon, városnézésen, gyárlátogatáson, egyéb helyszíneken vállalnak megbízásokat német anyanyelvi tolmácsaink.

Hívjon bennünket most a 06 30 443 8082 számon!