Bolgár fordítás

Bolgár fordítás

Hivatalos bolgár fordítás Miskolcon, magyar-bolgár és bolgár-magyar fordítások gyorsan és precízen.

A bolgár nyelvet beszélők számát mintegy 10 millióra becsülik. A bolgár, akárcsak a szlovén, szlovák, a szláv nyelvek egyike. Cirill és latin betűs írásrendszer van, a latin betűs írás kizárólag a bánáti bolgár nyelvjárásra jellemző. A nyelvet az anyaországon, Bulgárián kívül még a szomszédos országokban is beszélik, elsősorban a határmenti településeken.

Bolgár magyar fordításokbolgar-szakforditas

A Miskolci fordítóiroda a következő szakterületeken is vállal bolgár magyar fordítást:

  • energetika, elektronika, gyógyszerészet, nehézipar, könnyűipar, irodalom, jog, gazdaság, elektronika, szépségipar, média, régészet, erdészet, környezetvédelem, élelmiszeripar és egyebek.

A szöveg formátuma lehet: Word, Powerpoint, Excel, JPG, beszkennelt dokumentum stb. Bármilyen formátumban is legyen a szöveg, mi igyekszünk azt megnyitni, és lefordítjuk Önnek a kívánt nyelvre.

Bolgár fordítók

A Miskolci fordítóiroda bolgár fordítói magyar anyanyelvűek, akik a bolgár nyelvet is második anyanyelvként használják a mindennapokban. Ismerik a nyelv cirill és latin betűs írásrendszerét, nyelvjárásait. Kiterjedt fordító hálózatunknak köszönhetően azon munkatársaink készítik a fordításokat, akik bolgár nyelvterületen élnek, így biztosítva a minőséget.

Bolgár lektor

A szövegfordítások nyelvhelyességét bolgár anyanyelvi lektoraink ellenőrzik. A már kész bolgár nyelvű fordításokat is lektorálják. Ha csak lektori munkára van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal!

Hivatalos bolgár fordításbolgar-forditas

Bolgár anyanyelvi szakembereinknek köszönhetően a hivatalos fordítást akár 24 óra elteltével a kezében tarthatja. Mivel a hivatalos dokumentumok gyakorlatilag rövid terjedelműek, így képesek vagyunk nagyon rövid idő alatt elkészíteni a fordításokat.

Önnek csak annyi a teendője, hogy átküldje nekünk a dokumentumot, és mi azonnal hozzákezdünk a fordításhoz.
Eljött a hétvége, a fordítóirodák zárva vannak? Önnek pedig nagyon sürgős a dokumentumfordítás? Akkor jelentkezzen nálunk most, mert mi hétvégén is elérhetőek vagyunk, munkatársaink figyelemmel követik az év minden napján a megrendeléseket, így akár vasárnap is elkészítjük a sürgős fordításokat! Miért dolgozunk vasárnap és ünnepnapokon is?

Mert első az ügyfél, és sürgős esetek léteznek, amelyek megoldásában mi segítünk!

Bolgár fordítás, lektorálás, tolmácsolás, hivatalos bolgár fordítás esetén jelentkezzen akár most azonnal!

Bővebb információért hívjon most a 06 30 443 8082 számon!