Szerb fordítás

Hivatalos szerb fordítás Miskolcon

Ha hivatalos, aláírással és pecséttel ellátott szerb fordítást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal. Fordítóink gyorsak és alaposak, áraink elérhetőek. Küldje el emailben a fordítandó dokumentumot és kérje árajánlatunkat. Az árajánlat elfogadása után kezdünk el dolgozni a fordításon, a munka befejeztével pedig emailben és az iroda költségén, elsőbbségi postán is visszaküldjük a kész szerb fordítást.

Mi a különbség a hiteles és a hivatalos fordítás között?

Magyarországon szinte bármelyik fordítóiroda készíthet hivatalos fordítást, hiteles fordítást viszont az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda (www.offi.hu) készít. Ezért fontos hogy tudja, Önnek elég-e a hivatalos fordítás, vagy hiteles fordításra van szüksége.

Szerb fordítás, szakfordítás árak

Általános jellegű szerb szövegeknél 3,20 – 3,80 forint/leütés áron szoktunk dolgozni, a szöveg nehézségétől függően.  Van viszont egy minimális fordítási ár, ami 5.000 forint, akkor is, ha Ön két mondatot szeretne csupán fordítani. Szakfordításnál, műszaki fordításnál fontos hogy lássuk a fordítandó szöveget, hiszen csak így tudunk reális árajánlatot adni. Gazdasági, műszaki és jogi szakfordítás tapasztalt fordítókkal. Küldje el emailben a dokumentumot, mi 1 órán belül jelentkezünk a részletekkel. E-mail címünk: info@bilingua.hu Hogyan, mikor fizethetek? Fordítóirodánk megelőlegezi a bizalmat ügyfelei részére azzal, hogy a fordításért elég akkor fizetni, ha Ön megkapta a kész fordítást. A kész fordítást továbbító emailben megadjuk a CIB Banknál vezetett számlaszámunkat, arra kell majd befizetni a megbeszélt összeget. Ezen kívül rózsaszín csekkes utalással valamint a PayPal-on keresztül is lehetséges a fizetés. Részletekért hívjon minket bizalommal. Cégünk alanyi áfa mentes, tehát a megbeszélt összeg nem fog változni, nálunk nincsenek rejtett költségek vagy apró betűs részek.
Mire figyeljen? Hogy a lehető leggyorsabban kézhez kapja fordítást, fontos hogy tudjuk a postacímet, ezért jobb ha már az ajánlatkérő emailben megadja, milyen címre szeretné hogy postázzuk a fordítást. Illetve ne felejtse el megírni, milyen nyelvre kéri a fordítást, hiszen irodánk a szerb nyelven kívül sok más nyelven is fordít.

Hivatalos szerb fordítás árak

Általános, könnyebb szövegek: 3,20 – 3,80 forint/leütés Szakfordítás: árajánlatért hívjon a 06 30 443 8082-es számon, vagy küldje el a fordítandó szöveget emailcímünkre: info@bilingua.hu Minimális fordítási ár: 5.000.- Erkölcsi bizonyítvány: 12.500.- Érettségi bizonyítvány: 12.500.- Anyakönyvi kivonat: 12.500.-