Hivatalos orosz fordítások

orosz-forditasHivatalos orosz fordítás készítése Miskolcon, tolmácsolás, szakfordítás és lektorálási munkák ellátása profi fordítók segítségével.

A miskolci Bilingua fordítóiroda munkatársai gyorsan dolgoznak, s mindezt kedvező feltételek mellett teszik. Amiben tudunk, szívesen segítünk Önnek. Orosz anyanyelvű kollégáink jól ismerik nem csak a nyelvet, de a kinti szokásokat is, így hatékony segítséget jelenthetnek egy-egy céges találkozó vagy szerződés lebonyolítása során is.

Hivatalos orosz fordítások

Pecséttel, tanúsítvánnyal és háromszínű zsineggel ellátott fordításunk olcsóbb, mint amit más iroda idehaza adhat. Az általunk készített hivatalos fordítást a legtöbb helyen elfogadják, segítünk spórolni, nem csak időt, de pénzt is.

Amit gyakran fordítunk: 

  • céges iratok (cégkivonat, alapító okirat, társasági szerződés, aláírásminta)
  • bankszámla kivonat, számla, igazolás
  • bírósági iratok (ítélet, végzés, szakértői vélemény, keresetlevél, jogsegély)
  • személyes okmányok (személyi igazolvány, lakcímkártya, igazolások)
  • bizonyítványok (érettségi, technikusi, OKJ-s), oklevél, diploma
  • erkölcsi bizonyítvány, jóhírnév igazolás
  • születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat

Orosz szakfordítás – ha minőséget keres

Az orosz nyelv a szláv nyelvek keleti csoportjába tartozik, cirill írásrendszerrel rendelkezik. Közel 150 millió ember anyanyelve, és további 110 millióan második nyelvként használják.

Egykor hazánkban, vagy Romániában is kötelező tananyagnak számított az orosz nyelv. Mára kiszorította a világnyelv, illetve más idegen nyelvek. Mivel nem latin betűs az írásrendszere, ezért számunkra idegennek tűnik maga az írás is. Azonban anyanyelvi orosz fordítóink a szakma legjobbjai, akik tökéletesen ismerik az orosz nyelv nyelvtanát, irodalmi stilisztikai eszközeit, nyelvjárásait.

Orosz fordítását bízza a Miskolci fordítóirodára!

Orosz magyar fordítás, lektorálás

Orosz szövegek, szakszövegek fordítását magyarra, valamint azok lektorálását vállaljuk anyanyelvi orosz fordítókkal, lektorokkal. A megrendeléssel határidőre elkészülünk, erre büszkék is vagyunk. S ez azért sikerül minden esetben, mert a legjobb fordítógárdával rendelkezünk. Rendelje meg az orosz fordítást most!

Magyar orosz fordítás Miskolconorosz-magyar-fordito

Ha magyar nyelvű szöveges dokumentumait orosz nyelvre kell lefordíttatnia, akkor jó helyen jár. Az idegen nyelvről magyarra történő fordítás mindig könnyebb, mint magyarról idegenre. Azonban fordítóink megbirkóznak minden nehéz feladattal, és a fordítások készítésekor nem magyarul, hanem oroszul gondolkodnak, így az elkészült munka anyanyelvű hatást kelt.

Az olvasó nem fogja érezni rajta, hogy nem eredeti szöveget, hanem fordítást olvas.  Keressen meg bennünket most! A munkájuk során a legújabb Memoq, Trados és MemSource licenszeket használják, így az Ön fordítása még gyorsabban elkészülhet.

Orosz tolmács – szinkron és konszekutív tolmácsolás

Orosz anyanyelvi tolmácsaink mindamellett, hogy kitűnően ismerik mindkét nyelvet, kiválóan artikulálnak orosz és magyar nyelven egyaránt. Így a tolmácsolás alatt mindkét fél úgy érzi, mintha nem is tolmács segítségével tárgyalna, hanem anyanyelven. Orosz tolmácsaink Oroszország területén is elérhetőek, nemcsak hazai kiszállást vállalnak. Orosz tolmácsért hívjon bennünket most!

Weboldalfordítás, hivatalos orosz fordítás, műszaki fordítás, lektorálás, tolmácsolás oroszról magyarra, magyarról oroszra az év minden napján a Miskolci fordítóiroda által! Küldje el most a fordításra váró anyagot, és mi azonnal jelentkezünk!

Orosz fordítást, tolmácsolást rendelhet telefonon, levélben, vagy személyesen irodánkban. Árajánlatot kérjen most, meglátja, velünk időt, sok pénzt takaríthat meg!

Ha orosz fordítás, akkor a Miskolci Bilingua a megoldás!