Könyv, regény fordítása

Könyv, regény, novella fordítása Miskolcon precízen, szakszerűen több nyelvre: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, cseh, szlovák, lengyel, román.

Műfordítás 40 nyelvrekonyv-forditas

A könyv fordítás egy gyönyörű műfaja a fordításnak. A fordításszakmán belül a könyvek, regények fordításait műfordítók végzik. A műfordítás angolra vagy németre maximális odafigyelést, nyelvérzéket, nyelvtani tudást, nyelvjárás ismeretet, stilisztikai felkészültséget igényel a fordító részéről, ezt a Bilingua fordítóiroda Miskolc dolgozói jól tudják. A fordításoknak úgy kell elkészülniük, hogy ugyanazt az esztétikai hatást nyújtsák az olvasó számára, mint az eredeti írások.

Különösen nehéz a költemények fordítása, ugyanis valamilyen érzelmet, gondolatot fejeznek ki szóképek és retorikai alakzatok segítségével. Az anyanyelvi fordítónak pedig ismernie kell az anyanyelvi stilisztikai eszközök idegen nyelvi változatát. Könyv fordítás terén számunkra viszont nincs lehetetlen, minden nehéz szöveg fordításával megbirkózunk, ugyanis olyan műfordítógárdával büszkélkedhetünk, akik szakmájuk legjobbjai. Az általuk készített műfordítások tökéletesek, eddigi ügyfeleink is elégedettek munkájukkal.

A forrásnyelvi szöveg lehet magyar, angol, német, francia, román, olasz, spanyol, szlovák, szlovén, szerb, ukrán, vagy egyéb idegen nyelv. A célnyelvi szöveg is a megrendelőtől függ, mi minden idegen nyelven képesek vagyunk műfordításokat készíteni, mert kiterjedt fordítóhálózattal rendelkezünk. A könyvfordításban az sem jelent számunkra problémát, ha épp egy ritka idegen nyelvre kell a szöveget lefordítani, mondjuk pl. japán nyelvre. A nyelvpárosítást a megrendelőre bízzuk.

Forduljon hozzánk most!

Mennyi idő alatt készül el a műfordítás?

Az elkészülés mindig a terjedelem függvénye. Tájékoztatásképpen kb. napi 6 oldalt számoljon, de ez is változó. Mert könnyedebb hangvételű szövegek rövidebb határidő alatt készülnek el. Pontos határidőt csak akkor tudunk mondani, ha láttuk a szöveget. Ezért küldje el nekünk most!

A műfordítás megrendelése

Postai úton is elküldheti számunkra miskolci irodánkba, behozhatja hozzánk személyesen, vagy interneten keresztül is fogadni tudjuk a műalkotásokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Tankönyvek, oktatási anyagok, szemléltető eszközök fordítása

muforditas

Nemcsak műalkotások fordításával foglalkozunk, hanem különböző oktatási anyagokat is lefordítunk a kért nyelvre. Tanintézmények, könyvkiadók, írók, költők is fordulhatnak hozzánk bizalommal, könyvfordítás angolra, németre, olaszra és más nyelvekre.

Minőség, megbízhatóság, ügyfél orientáltság, barátságos ügyintézés, alacsony ár, 40 idegen nyelv, kiterjedt fordítói hálózat, 365 munkanap jellemzi fordítóirodánkat. Válasszon bennünket, segítünk szót érteni a világgal! Várjuk jelentkezését! A regény és könyvfordítás terén nem ismerünk lehetetlent.

De természetesen irodánk más jellegű szövegek esetén is áll rendelkezésére, használati utasítás fordítása vagy katalógusok szerkesztése kapcsán is keressen bátran.

Hívjon most a 06 30 443 8082 számon!