CV, önéletrajz fordítás

Cv, önéletrajz fordítás

oneletrajz_forditas_miskolc
Miskolci fordítóirodánk gyorsan, olcsón elkészíti CV-jének fordítását angol, német, szlovák román, olasz, francia és egyéb idegen nyelvre. Nemcsak magyar nyelvű önéletrajzokat fordítunk idegen nyelvre, hanem idegen nyelvűeket magyarra. Sok hazai céghez érkeznek önéletrajzok az EU hivatalos nyelvein, és mi elkészítjük azok magyar fordítását, hogy a cégvezető pontosan tisztába legyen azzal, hogy kit is fog alkalmazni cégéhez.
Önéletrajz fordítás a mellékletekkel együtt
Nemcsak az EU-s CV-k fordítását készítjük el magyarról idegen nyelvre, hanem a hozzá tartozó mellékelt dokumentumok hivatalos fordítását is vállaljuk. Mindezt nagyon rövid idő alatt tesszük meg Önnek!
Álláskeresés szempontjából nagyon fontos a motivációs levél, illetve annak tökéletes idegen nyelvű változata. Fél siker. Mert a cégvezető mindenekelőtt a beérkező dokumentumokat nézi át, szelektálja őket az általuk kért kritériumok szerint. Illetve a cégek nagy hangsúlyt fektetnek a motivációs levélre, annak igényes megfogalmazására. Ezért javasoljuk, hogy önéletrajzával együtt juttassa el hozzánk az illető cég elvárásait az önéletrajzzal kapcsolatosan, mert nekünk nemcsak az a célunk, hogy az ügyfél számára fordítsunk, hanem az is, hogy a minőségi fordítás célt is érjen. Ha hiányosságokat tapasztalunk, jelezzük megrendelőnk felé.
Ha leendő munkaadója olyan CV-t, motivációs levelet, hivatalos fordításokat tart a kezében, melyek az igényességről árulkodnak, akkor már csak az állásinterjún kell bizonyítania. Mi ebben segítünk Önnek!
Önéletrajz fordítás rendelése interneten a Miskolci fordítóirodától
Küldje át a dokumentumot a mellékletekkel együtt a glajtos@yahoo.com e-mail címünkre. Jelentkezését követő egy órán belül részletes tájékoztatót küldünk Önnek, mely tartalmazni fogja az árajánlatot, valamint a munka határidejét.
Az elkészült munka visszajuttatása a megrendelőhöz:
Ha az ügyfél számára megfelelő, akkor ugyancsak interneten keresztül küldjük vissza a kész munkát, de nem idegenkedünk a postázástól sem. Tulajdonképpen az ügyfél választja ki azt a módot, ahogyan az elkészült munkát meg szeretné kapni.
Miskolci fordítóirodánk munkatársai munkaidő után felveszik a megrendeléseket! Várjuk jelentkezését!