Angol fordítás

forditoSima és hivatalos angol fordítás Miskolcon, angol szakfordítók és tolmácsok segítségével, akik elérhető áron dolgoznak és minőségi fordításokat készítenek önnek!

Kedvező áron dolgozó Miskolci fordítóirodánk megbízható angol-magyar, magyar angol fordításokat készít hivatalos fordítók segítségével, akik a hét minden napján elérhetőek. Bárki rendelhet tőlünk fordítást, mert nemcsak cégek számára vagyunk elérhetőek, hanem mindenkinek, aki angol fordítást igényel. Gyors angol fordításra van szüksége? 24 óra alatt, vagy akár néhány óra leforgása alatt? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Angol magyar fordítás

Az angol nyelvű szöveges dokumentumok valamint hanganyagok fordítását azért tudjuk rövid határidővel vállalni, mert számtalan fordítóval dolgozunk, akik pontosan, és gyorsan dolgoznak. Nemcsak az amerikai angolt ismerik, hanem az Angliában beszélt angolt is.
Aki beszéli ezt az idegen nyelvet, az tudja, hogy a két angol nyelv között lehetnek bizonyos különbségek az egyes szavak, kifejezések között. Ezt az eltérést ismerik fordítóink, akik az angol nyelvet magas szinten használják a hétköznapokban is. Ezért nyugodtan ránk bízhatja az angol fordítást! Több éves tapasztalat, minőségi fordítás Miskolcon, gyors ügyintézés! Részletes információkért hívjon bennünket most!

Magyar angol fordítás

Amennyiben magyar szöveget kell angol nyelvre fordítani hívjon minket bizalommal. Vállalunk mindenféle angol fordítást, a könyvektől kezdve az újságcikkig, publikáció, disszertáció, tanulmány vagy konferencia anyagának fordítása, üzleti levelezés fordítása angol nyelvre, e-mail fordítás, céges dokumentumok, tréning anyag fordítása rövid időn belül.

Magyar anyanyelvű fordítóink kiválóan ismerik az angol nyelvet. Eredeti foglalkozásukat tekintve vannak közgazdászok, jogászok, orvosok, szépségipari szakemberek, mérnökök, tanárok és egyéb szakvégzettséggel rendelkezők fordítóbázisunkban. Ezért minden szakterületet le tudunk fedni. A fordítások elkészítését pedig akár extra rövid határidővel is tudjuk épp ebből kifolyólag vállalni.

Hivatalos angol fordítás akár néhány óra alatt olcso_forditasok

Miskolci fordítóirodánk büszke arra, hogy a különlegesen rövid határidőket is tudja vállalni. A hivatalos fordítás esetén irodánk igazolja, hogy a fordítás mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével és bélyegzőnkkel is ellátjuk a fordítást.

Amit a legtöbbször fordítunk angolra:

  • érettségi bizonyítvány,
  • oklevél, diploma, nyelvvizsga bizonyítvány,
  • születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat,
  • erkölcsi bizonyítvány, jóhírnév igazolás
  • szerződés, számla, igazolás és más céges dokumentumok.

A legrövidebb idő, mely alatt a fordítás elkészül, mindössze 3 óra. Ez a határidő vonatkozik a rövid terjedelmű hivatalos angol fordításokra. Sürgős angol fordításért vegye fel velünk a kapcsolatot akár most rögtön!

Mikorra készül el a fordítás?

Műszaki fordítás, szakfordítás

angol-forditas

Szakembereink angol tudásának köszönhetően a szakfordítások sem okoznak gondot. Az elmúlt időszakban több műszaki katalógust sikerült magyarról angol nyelvre fordítani, weboldalakat és más céges szövegeket. Minden szövegtípussal megbirkózunk, nem ismerünk lehetetlent!
Szakszövege ahhoz a szakfordítóhoz fog kerülni, aki annak a területnek a specialistája, úgyhogy nem kell attól tartania, hogy pl. a mezőgazdasági szövegek fordítását nem egy jogászra bízzuk majd, hanem mezőgazdasági szakemberünk fogja kapni a munkát.

Weboldalak, könyvek, regények fordítása, szöveges dokumentumok, hanganyagok fordítása angolról magyarra és magyarról angolra.

A rendelés menete:hivatalos_forditas_miskolcon

Küldje át a szöveget e-mailen, s mi elküldjük önnek az árajánlatunkat, munkanapokon egy óra leforgása alatt. A levélben tájékoztatjuk a fizetés módjáról (befizetés, átutalás a számlánkra, vagy Paypalon keresztül) és megírjuk, hogy pontosan mikorra készül el a fordítás. Kérdéseit felteheti emailben ( glajtos@yahoo.com ) vagy telefonon a 06 30 21 99 300 számon! Azért vagyunk, hogy segíthessünk, hívjon most!

Hogyan rendelhet fordítást?

Angol tolmács Miskolcongyors_forditoiroda_miskolc

Irodánk természetesen a tolmácsolásban is tud önnek segíteni, fordítás és angol tolmácsolás (szinkron vagy konszekutív) Miskolcon előzetes egyeztetés alapján. Konferencia tolmácsolás, céges találkozó, üzemlátogatás, külföldi utak, tárgyalások, kísérő, konszekutív és szinkron tolmácsolás angol nyelven profi szakemberek által.