Szakterületek

Általános fordításorvosi_forditas

Az általános fordítás területe nagyon szerteágazó és ide sorolhatunk minden olyan fordítást, amely nem tartozik a következő felsorolás egyik csoportjába sem.

Hivatalos fordítás

A hivatalos fordítás főleg angol nyelvre történik, de más nyelvekre is készítünk. Bármilyen bizonyítvány, okirat, születési anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, házasságról szóló kivonat vagy más hivatalos dokumentum fordítása bélyegzővel, záradékkal, gyorsan és olcsóbban, mint az OFFI-nál. Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb az igény a szlovák magyar társasági szerződés vagy alapító okirat fordítás iránt.

Gazdasági fordítás

Elsősorban cégek, vállalkozások részére szoktunk különböző gazdasági fordításokat készíteni, melyek a tréning anyag, üzleti levelezés, marketing terv, PR cikk, tanulmány, pályázat, EU-s fordítás kategóriáin túl más pénzügyi, adózási és könyvelői fordításokat is tartalmaz.

Jogi fordításmuszaki_forditas

A legtöbbször szerződés, megállapodás, alapító okirat, társasági szerződés, adásvételi szerződés és más jogi okiratok fordítása tartozik ide, melyek nyelvezete sokkal nehezebb az általános szöveg nyelvezeténél.

Műszaki fordítás

Ezek a mérnöki tervektől, tervrajztól a mezőgazdasági gépek használati utasításán át a termékleírás, karbantartási kézikönyv, útmutató területét ölelik fel. A műszaki fordítást végző kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, bennünk megbízható partnerre talál.

Orvosi és egészségügyi okiratok, zárójelentés, kórházi adatlap, kórlap, betegtájékoztató, gyógyszer leírás és más egészségüggyel kapcsolatos szövegek fordítása.

Weboldal fordításgazdasagi_forditas

Legyen bármilyen weboldala, mi gyorsan és szakszerűen le tudjuk fordítani a legtöbb nyelvre. Főleg azon cégeknek javasolt, akik szeretnének külföldön is megjelenni már befutott termékeikkel, szolgáltatásaikkal, de mindenki igénybe veheti, csak küldje át a linket, s máris küldjük az árajánlatunkat.

Katalógus fordítás

Elsősorban műszaki katalógusok fordítását szoktuk végezni, ahol fontos a precizitás és a megbízható fordítás, a szövegeket legtöbbször Word dokumentumként adjuk vissza, s a megrendelő cég szerkeszti meg a saját grafikusaival, mivel a grafikai tervezés, szerkesztés nem a mi asztalunk.

Műfordítás, könyv fordítás

Elsősorban külföldi (angol, német, francia, orosz) könyvek, regények, novellák fordítását szoktuk végezni, de volt már tankönyv vagy gyerekkönyv fordításunk is.

Részletes tájékoztatásért hívjon a fenti számon!