Spanyol fordítás

A spanyol nyelv a legszebb?

spanyol-szakfordito

A világon közel 400 millióan beszélik a spanyol nyelvet. A legnépesebb spanyol nyelvű ország Mexikó, ahol a spanyolul beszélők közel egynegyede él jelenleg, mintegy 100 millió ember. 21 országban hivatalos nyelvként használják a spanyol nyelvet, ugyanakkor közel 30 kisebb országban beszélik még. A leglátványosabb fejlődésen ilyen téren valószínűleg az Egyesült Államok esett át, ahol a spanyol ajkú lakók aránya néhány évvel ezelőtt megelőzte az afrikai amerikai, vagyis a fekete lakosok arányát.

Spanyol fordító

Spanyol fordítóink magyar anyanyelvűek, akik ezt a nyelvet is anyanyelvi szinten beszélik, többségük spanyol nyelvterületen él vagy éveken át élt ezen a nyelvterületen. Ezért minőségi spanyol fordításokat készítenek Önnek rövid idő alatt, kitűnően ismerik az írott nyelv szabályait és mindent megtesznek azért, hogy Ön egy első osztályú fordítást kapjon kézhez elérhető áron.

Magyar-spanyol fordításspanyol-forditasok

Magyar nyelvű szöveges dokumentumok (word, excel, pdf, powerpoint) és hanganyagok fordítását vállaljuk spanyol nyelvre a hét minden napján! Rövidebb szövegterjedelem vagy hanganyag esetén 24 órás határidőt is tudunk vállalni. További információt kérjen a 06 30 443 8082-es telefonszámon, vagy levélben a glajtos@yahoo.com címen.

Spanyol fordítás internetes rendelése

Nemcsak személyes megbízásokat fogadunk a Miskolci fordítóirodánkban, hanem internetes megrendelésekre is válaszolunk, sőt valójában ezek nagyobb számban érkeznek hozzánk az elmúlt évek során. Az internet mindenki számára pénzt és időt takarít meg. Rugalmas fordítóink pedig otthonukban is elkészítik a munkát, melyet továbbítunk ügyfeleinknek. Az internetes megrendelés biztonságos, az anyagot feltöltheti az oldal szélén található ajánlatkérésen keresztül, vagy átküldheti email segítségével is. Fordítóirodánk ügyfélközpontú, a levelekre munkaidőn belül legkésőbb egy óra leforgása alatt válaszolunk, részletes tájékoztatást nyújtunk, és tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Küldje el címünkre a dokumentumot és kéréseit a fordítással kapcsolatosan akár most azonnal! Várjuk hívását a hét minden napján a fent látható telefonszámon!

Hivatalos spanyol fordításhivatalos-forditas

Záradékkal, bélyegzővel kiegészített hivatalos spanyol fordítását rendelje meg tőlünk most! A fordítóirodánk által készített hivatalos fordítások itthon és külföldön egyaránt elfogadottak. Ha nem OFFI-s fordítást kérnek Öntől, hanem hivatalost, akkor jó helyen jár! Egy gyors árajánlatért csatolja a dokumentumokat és küldje el nekünk mielőbb!

Spanyol tolmácsolás

Fordítóirodánk a fordítás és nyelvi lektorálás mellett természetesen a tolmácsolás terén is tud Önnek segíteni (legyen az szinkron, konferencia vagy konszekutív tolmácsolás).

Spanyol szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás, tolmácsolás Miskolcon is!

Teljeskörű tájékoztatásért hívjon most!