Katalógus fordítás Miskolcon

Katalógusfordítás Miskolcon, termékkatalógus fordítás, prospektusok és más nyomtatványok fordítása több, mint 40 nyelvről magyarra, vagy magyarról idegen nyelvre. hivatalos_forditas_miskolc

A Bilingua fordítóiroda Miskolc hatékony segítség lehet, ha más országokba készül. A leggyakoribb idegen nyelvektől a legritkábbig, szinte minden nyelvre lefordítjuk katalógusát! 40 idegen nyelv közül választhat, melyek többsége európai, de a különleges kéréseket is teljesíteni tudjuk.

Termékkatalógusok fordítása egyszerre több idegen nyelvre is

Minden üzletember tisztában van azzal, hogy még az sem mindegy a vásárló szemében, hogy a katalógus milyen papírból készült. Igényes katalógus fordítás elérhető árakon, ha képekkel, grafikákkal ellátott termékkatalógusokra van szüksége a forgalma növeléséhez, a vevők megnyeréséhez, akkor bennünk megtalálta üzleti partnerét. Igaz, hogy ezek elkészítése nem kevés pénzbe került a cégnek, de ha már egyszer adott a külalakra, a szerkesztésre, akkor miért ne adna a fordításra is? Többnyelvű katalógusa által több országot hódíthat meg termékével! A katalógus fordítás pedig nem kerül annyiba, mint a katalóguskészítés, hiszen mi csak a szövegeket fordítjuk, és alacsony áron.

Árajánlatunkat kérje most!

A katalógusfordítás menete

Mi nem változtatjuk meg az eredeti formátumot, csak abban az esetben, ha a megrendelő ezt külön kéri. Mint a használati utasítások fordítása esetén, ehhez a munkához is kiváló szakemberekkel rendelkezünk. Hogyan is dolgozunk? Egyszerűen kivesszük a fordításra váró szöveget a már megformált katalógusból, lefordítjuk, és visszatesszük a helyére. A fordítások pontosan úgy lesznek elrendezve, ahogy az eredeti szöveg is szerepel. Ebben segítenek nekünk szerkesztőink, tördelőink, akik munkáját anyanyelvi lektoraink ellenőrzik. Így a helyesírás, esetenként az elválasztás is pontos lesz.

Mert azt ugye mondanunk sem kell, hogy informatikai zsenijeink nem feltétlenül beszélnek idegen nyelveket, ezért nem ismerhetik annak grammatikai szabályait, azonban a lektorok felügyelik a munkát és így igényes fordítás készül. Mindezt mi nagyon rövid idő alatt végezzük el, és alacsony áron. Prospektus fordítás profi szakemberek bevonásával. Egyszerre több nyelvre való fordítás esetén árkedvezményt is nyújtunk ügyfelünknek. Beszéljen katalógusa 7, 10, vagy akár 40 nyelven! Meglátja, üzlete fellendül, és mi örülünk, hogy a segítségére lehettünk ebben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot akár most azonnal! Kérje online árajánlatunkat, mi egy órán belül elküldjük részletes tájékoztatónkat!

Miskolci fordítóirodánk gyorsaságát tegye most próbára Ön is bátran!

Hívhat a 06 30 443 8082 számon!