Francia fordítás

Színvonalas francia fordítás Miskolcon, magyar-francia és francia-magyar szakfordítás akár hétvégén is!

hivatalos_francia_forditas

A francia nyelv az újlatin nyelvcsaládhoz tartozik, a világ több, mint 50 országában beszélik Franciaország területén kívül. Hivatalos státusszal bír nemcsak Franciaországban, hanem még legalább 20 államban. Beszélőinek száma meghaladja a 120 millió főt, s ezzel korunk egyik legjelentősebb nyelveként ismert, amit nem csak fontossága, de szépsége, csengése miatt is rengetegen tanulnak.

Minőségi francia fordítások készítése Miskolcon, Borsod megyében

A francia, akárcsak az angol vagy német nyelvek nagyon elterjedt a világon. Számtalan ember választja második nyelvként, hiszen rengeteg országban elboldogul vele az ember, ha akár csak alapszinten is beszéli. A fordítások készítéséhez viszont nem elegendő beszélni a nyelvet, hanem ismerni kell annak minden nyelvtani és stilisztikai szabályát. Szakfordítás esetén pedig tisztában kell lenni a szakszókincs változásával, a szakzsargonnal. Miskolci fordítóirodánk olyan szakfordítókat foglalkoztat, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, magabiztosan használják a francia és magyar nyelvet egyaránt. Több éves tapasztalatunkban bízva hisszük, hogy méltó partnere lehetünk az Ön vállalkozásának a fordítás terén!

Hivatalos francia fordítás, bélyegzővel, záradékkal ellátott fordításhivatalos-forditas

Mivel a francia nyelv 25 állam hivatalos nyelve (beleértve Franciaországot is), a hivatalos francia fordítások megállják helyüket ezekben az országokban. A legtöbb hivatalos szerv megelégszik a fordítóirodák által készített hivatalos fordításokkal, melyek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el, mint a hiteles fordítások, és lényegesen olcsóbbak is. Hiteles fordításokat hazánkban a fordítóirodák nem készíthetnek, azt kizárólag az OFFI jogosult elkészíteni Önnek.

A hivatalos francia fordítások záradéka tartalmazza fordítóirodánk felelősségvállalását a forrásnyelvi és célnyelvi szöveg tökéletes egyezéséről. A bélyegző pedig hivatalossá teszi a fordítást.

Hivatalos francia fordítást készítünk: oklevelekről, céges szerződésekről, erkölcsi bizonyítványokról, jogi határozatokról, személyes iratokról (keresztlevelek, házassági bizonyítványok, személyi igazolványok), jogi határozatokról, illetve minden olyan dokumentumról, melyről hivatalos fordítást kérnek Öntől. Mindezt gyorsan és szakszerűen, a legnagyobb precizitás mellett.

Szakfordítás, lektorálás, más nyelvi szolgáltatások

francia_fordito

Francia anyanyelvi szakfordítóink rövid határidő alatt fordítanak le bármilyen szakszöveget, legyen az orvosi, jogi, ipari. Ugyanakkor műfordítással is foglalkozunk, így könyveket, regényeket, novellákat, versesköteteket és egyéb irodalmi munkákat is átültetünk franciáról magyarra vagy fordítva. Francia anyanyelvi lektoraink nyelvi ellenőrzést vállalnak abban az esetben is, ha nem munkatársaink készítették el a fordítást Önnek!

Francia tolmácsra van szüksége?

Ebben is tudunk Önnek segíteni, csak mondja el, hogy mikor kell, hol és mennyi ideig lesz rá szükség, illetve milyen témáról lesz szó.

Fordítási és tolmácsolási árainkról érdeklődjön bővebben telefonon vagy e-mailben!