Cseh fordítás

Professzionális cseh-magyar vagy magyar-cseh fordítások Miskolcon tapasztalt szakfordító kollégáink segítségével, akik akár hétvégén is dolgoznak!

cseh-forditas

A hét minden napján vegye igénybe cseh anyanyelvi fordítóink szolgáltatását! Cseh nyelvű irodalmi, politikai, magánéleti, jogi, műszaki, hivatalos szövegeinek fordítását meglepően rövid határidővel vállaljuk, és mindezt természetesen elérhető árak mellett. Ha minőségi cseh fordítást keres, akkor nálunk jó helyen jár!

Hivatalos cseh fordítás készítése akár 24 órán belül!

Ha az ön birtokában levő hivatalos dokumentum rövidebb terjedelmű, akkor a megrendelést követő 24 órán belül már céljának megfelelően használhatja a hivatalos fordítást! Miért vagyunk ennyire gyorsak? Hogyan tudjuk tartani ezt az extra rövid határidőt? Az internet adta lehetőséget kihasználva a teljes ügyintézést online végezzük. E-mailben fogadjuk a megrendelést, részletes tájékoztatást küldünk, és ugyancsak elektronikus formában juttatjuk vissza a kész munkát. Anyanyelvi cseh fordítóink otthonukban is elérhetőek, szabadidejükben is fogadnak megrendeléseket. Ezért vagyunk ennyire gyorsak, s a határidőt is emiatt tudjuk tartani.

Fordítás cseh nyelvre Miskolcon

Célunk a fordítás és tolmácsolás szolgáltatásokkal az volt, hogy segítsünk az embereknek a kommunikációban, szót érteni Európában és Európán kívül. Az Unióba való belépésünk óta megváltozott a világ, egyre többen mennek külföldre, vállalnak munkát, tanulnak, kötnek házasságot vagy alapítanak céget Magyarország határain túl. Amennyiben önnek megbízható cseh fordításra van szüksége, úgy keressen minket bizalommal, mondja el, hogy mire is van pontosan szüksége, s mi mindent megteszünk, hogy az igényeit a lehető legrövidebb idő alatt kielégítsük.

Cseh tolmácsolás hazánkban és külföldöncseh_szakfordito

Cseh anyanyelvi tolmácsaink hazai és csehországi kiszállásokat is vállalnak a tolmácsolás bármely típusában. Ugyanakkor külföldi kapcsolatainknak köszönhetően akár helybeli tolmácsot is tudunk biztosítani, így megspórolja a kiszállással járó plusz költséget. Pl. ha Prágába szólítja üzleti útja, akkor magyar-cseh helybeli tolmácsunkat delegáljuk önnek, aki nem csak cseh nyelven segít önnek szót érteni, de kitűnően ismeri Prágát és körbevezetheti önt, vagy megmutatja, hogy mik azok a helyek, amiket feltétlenül érdemes megnézni, ha már ott jár!

Cseh könyvek, hosszabb terjedelmű szövegek fordítása magyarra

Nagyobb terjedelmű szöveg esetén nem karakterenkénti árat számolunk a cseh fordításoknál, hanem megegyezés tárgyát képezi az ár. Ennek az oka, hogy egy több száz oldalas szövegfordítást képtelenség lenne karakterenkénti árral kifizetni. Mi ezt nem is várjuk el megrendelőinktől. Miután a szöveget kézhez kaptuk, jelentkezünk árajánlatunkkal, s a megegyezést követően sem fogunk változtatni a megállapodáson. Erre vonatkozó további részletes információt kérjen most!

Nyelvi lektorálás cseh nyelvencseh-katalogus-forditas

Ön beszéli a cseh nyelvet? Rendelkezik cseh nyelvű kézirattal, de a biztonság kedvéért szeretné ellenőriztetni cseh anyanyelvi lektorral is a munkát? Akkor forduljon hozzánk bizalommal! A lektori munka költsége alacsonyabb a fordításénál, és a mű nyomdába kerülése előtt mindenféleképpen javasoljuk a nyelvi ellenőrzést. Kimondottan ajánlott ez olyan fontos dokumentumok esetén, mint mondjuk a pályázat, doktori disszertáció, publikációk, cikkek, ahol sokan fogják olvasni az Ön írását, és a tökéletes helyesíráson sok múlik.

Kérdéseit felteheti a fenti telefonszámon is!