Hivatalos horvát fordítás

horvat_forditoMinőségi horvát fordítás elérhető áron, hivatalos fordítás pecséttel, műszaki és jogi szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás tapasztalt horvát fordítókkal.

Amennyiben horvát fordításra van szüksége, nálunk jó helyen jár. A leggyorsabban telefonon vagy e-mailben tud velünk kapcsolatba lépni. Gyorsan dolgozunk, amiben tudunk, segítünk, ha pedig más jellegű fordításra van szüksége, úgy is szívesen útba tudjuk igazítani.

Hitelesített fordítások

  • anyakönyvi kivonatok (születési, házassági, halotti)
  • bizonyítványok (érettségi, technikusi, OKJ-s)
  • oklevél, diploma, leckekönyv
  • orvosi igazolások, táppénzes papír
  • cégkivonat, társasági szerződés, aláírás-minta, beszámoló
  • céges iratok (adásvételi szerződés, munkaszerződés)
  • bírósági papírok (ítélet, határozat, végzés, keresetlevél)
  • számla, jogviszony igazolás

Néhány szó Horvátországról

Horvátország, hivatalosan Horvát Köztársaság, szomszédos hazánkkal, valamint Szlovéniával, Bosznia-Hercegovinával és Montenegróval is. Délnyugaton az Adriai-tenger határolja. Mivel tengerparttal bőven rendelkező ország, turizmusa dinamikusan fejlődik és egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a külföldiek részéről is Horvátország iránt.

2013 júliusában csatlakozott az EU-hoz, így nyelve az EU hivatalos nyelvei közé tartozik. Horvátországban olasz, magyar, és német ajkúak is élnek, az ország 1991-ben nyerte el függetlenségét, fővárosa a magyar határtól csak egy órányi autózásra található Zágráb.

Horvát-magyar fordítás Miskolcon

A horvát nyelvű szöveges dokumentumok fordítását rövid idő alatt elkészítjük önnek horvát anyanyelvi fordítóink segítségével. Legyen szó turisztikai prospektusokról, városleírásokról, termékleírásokról, szolgáltatások bemutatásáról, hivatalos dokumentumokról, egyéb horvát nyelvű szövegekről, azok fordítását bízza ránk! Gyorsak, megbízhatóak vagyunk, minőségi fordításokat készítünk alacsony áron! Elérhetőségeink közül válassza ki az önnek legmegfelelőbbet, és mi azonnal reagálunk megkeresésére!

Weboldalfordítás horvát nyelvről magyarra, vagy magyarról horvátrawebsite_forditas

Mivel Horvátország nemcsak gazdasági célpontja a külföldi befektetőknek, hanem turisztikai is, ezért még mielőtt személyesen látogatnának el az országba, az interneten keresik a különböző információkat az országról, illetve az ott fellelhető lehetőségekről.

A pihenni vágyók is mindenekelőtt az internetet használják információforrásnak. Ezért érdemes horvát nyelvű weboldalának fordítását profikra bíznia, akik szükség esetén nemcsak magyarra fordítják le a tartalmat, hanem több idegen nyelvre is. Miskolci fordítóirodánk vállalja, hogy egyszerre több nyelvre is lefordítja weboldalát. Fordítás horvátra alacsony árak mellett és gyorsan.

Horvátországban szeretne dolgozni? A munkavállaláshoz hivatalos horvát fordításra van szüksége? Horvát anyanyelvi fordítóink akár még aznap elkészítik önnek a záradékos, bélyegzős hivatalos fordítást!

Szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás

Fordítóirodánk szolgáltatásai közé tartozik a szakszövegek fordítása horvátra vagy horvát nyelvről magyarra, ugyanakkor nyelvi ellenőrzést is vállalunk horvát lektoraink által. Gazdasági, orvosi, egészségügyi, jogi szakfordítás rövid határidővel, akár a hétvégén is dolgozunk!
Tolmácsszolgáltatásunkat is nyugodtan kérheti, legyen szó üzleti tolmácsolásról, vagy idegenvezetésről. További információért hívja most a 06 30 219 9300-as számot, vagy jelentkezzen e-mailben!

Minőségi magyar horvát fordítás készítése Miskolcon, de természetesen Ózd, Kazincbarcika, Mezőkövesd vagy Szerencs területéről is rendelhet fordításokat, valamint a horvát mellett szerb fordítások esetén is tudunk segíteni Önnek.

Minőség, kedvező ár, rövid határidő: a megoldás a Miskolci fordítóiroda! Várjuk jelentkezését!