Hivatalos horvát fordítás

Horvát fordítás, szövegek anyanyelvi lektorálása, szakfordítás gyorsan és megbízhatóan, profi horvát fordító segít önnek, ha magyar-horvát fordításra van szüksége.

horvat_fordito

Néhány szó Horvátországról

Horvátország, hivatalosan Horvát Köztársaság, hazánk szomszédos országa, valamint Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró is. Délnyugaton az Adriai-tenger határolja. Mivel tengerparttal rendelkező ország, turizmusa dinamikusan fejlődik, egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a külföldiek részéről Horvátország irányába.

Horvátország is az EU-hoz tartozik 2013 júliusától, így a horvát nyelv az EU hivatalos nyelvei közé tartozik. Horvátországban olasz, magyar, és német ajkúak is élnek. Az ország 1991-ben nyerte el függetlenségét, fővárosa Zágráb.

Horvát-magyar fordítás Miskolcon

A horvát nyelvű szöveges dokumentumok fordítását rövid idő alatt elkészítjük önnek horvát anyanyelvi fordítóink segítségével. Legyen szó turisztikai prospektusokról, városleírásokról, termékleírásokról, szolgáltatások bemutatásáról, hivatalos dokumentumokról, egyéb horvát nyelvű szövegekről, azok fordítását bízza ránk! Gyorsak, megbízhatóak vagyunk, minőségi fordításokat készítünk alacsony áron! Elérhetőségeink közül válassza ki az önnek legmegfelelőbbet, és mi azonnal reagálunk megkeresésére!

Weboldalfordítás horvát nyelvről magyarra, vagy magyarról horvátrawebsite_forditas

Mivel Horvátország nemcsak gazdasági célpontja a külföldi befektetőknek, hanem turisztikai is, ezért még mielőtt személyesen látogatnának el az országba, az interneten keresik a különböző információkat az országról, illetve az ott fellelhető lehetőségekről. A pihenni vágyók is mindenekelőtt az internetet használják információforrásnak. Ezért érdemes horvát nyelvű weboldalának fordítását profikra bíznia, akik szükség esetén nemcsak magyarra fordítják le a tartalmat, hanem több idegen nyelvre is. Miskolci fordítóirodánk vállalja, hogy egyszerre több nyelvre is lefordítja weboldalát. Fordítás horvátra alacsony árak mellett és gyorsan.

Horvátországban szeretne dolgozni? A munkavállaláshoz hivatalos horvát fordításra van szüksége? Horvát anyanyelvi fordítóink akár még aznap elkészítik önnek a záradékos, bélyegzős hivatalos fordítást!

Szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás horvát nyelven

Fordítóirodánk szolgáltatásai közé tartozik a szakszövegek fordítása horvátra vagy horvát nyelvről magyarra, ugyanakkor nyelvi ellenőrzést is vállalunk horvát lektoraink által. Fordítás horvátról akár a hétvégén is!
Tolmácsszolgáltatásunkat is nyugodtan kérheti, legyen szó üzleti tolmácsolásról, vagy idegenvezetésről. További információért hívja most a 06 30 443 8082-es számot, vagy jelentkezzen e-mailben!

Minőség, alacsony ár, rövid határidő: akkor a megoldás a Miskolci fordítóiroda! Várjuk jelentkezését! Minőségi magyar horvát fordítás készítése Miskolcon.

Hívjon a 06 30 443 8082 számon!