Hivatalos fordítás

 

A Miskolci Fordítóiroda által készített hivatalos fordításokat a hazai és külföldi hivatalos tolmacsolas-miskolconszervek, bankok elfogadják és elismerik. A hivatalos fordítás során a fordítást ellátjuk egy rövid záradékkal, melyben igazoljuk, hogy a fordítás szövege mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével és természetesen le is pecsételjük azt.

Hivatalos és hiteles fordítás

Idehaza hivatalos fordítást a legtöbb fordító iroda készíthet, hiteles fordítást viszont (át van fűzve nemzeti színű szalaggal) csak az OFFI (Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda). Ezért ha Önnek azt mondták, hogy kizárólag az OFFI által készített fordítás, szakfordítás a jó, úgy hozzájuk kell fordulnia, más esetekben a mi irodánk fordítása is jó lesz, így Ön nem csak jelentős összegeket, de pénzt is spórolhat.

Hivatalos fordítások készítése Miskolcon gyorsanmiskolci-forditas

Miskolcon a hivatalos fordítás készítése során ügyelünk rá, hogy mindig betartsuk a határidőt, illetve mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető leghamarabb kézhez kapja a fordítást.

Hivatalos angol fordítás Miskolcon kedvező árakon, fordítás a világ minden nyelvére, próbáljon ki minket Ön is!

Megbízható fordítás készítése rövid idő alatt, és szakszerűen profi szakfordítók segítségével, legtöbbször az alábbi nyelveken készítünk hivatalos fordítást:

angol, német, olasz, spanyol, francia, cseh, román, szlovák, lengyel, szerb, horvát, ukrán, portugál, litván, lett, orosz, szlovén.

Miket szoktunk fordítani?

Céges okiratokat, szerződést, házassági vagy születési anyakönyvi kivonatot, erkölcsi bizonyítványt, középiskolai vagy gimnáziumi bizonyítványokat, érettségi bizonyítványt, diplomát, oklevelet (legyen az főiskolai vagy egyetemi), szerződést, megállapodást, cégkivonatot, aláírási címpéldányt, alapító okiratot illetve társasági szerződést, ezek főleg a hivatalos szlovák-magyar fordítás kategóriájába esnek a megalapított kft-k esetében, munkaszerződést, orvosi papírokat és más dokumentumokat.

Részletes tájékoztatásért hívjon minket a 06 30 443 8082 számon most!