Használati utasítások fordítása

Termékleírás, használati utasítás, használati útmutatók fordítását készítjük el önnek, illetve cégének rövid idő alatt, a legalacsonyabb áron. További információkért forduljon hozzánk bizalommal, hívjon most a 06 30 443 8082 számon!

Termékleírás fordítása angolról és más idegen nyelvről magyarra vagy magyarról bármilyen idegen nyelvre

A termékeladás aránya növelhető, ha a termékleírás a vevő anyanyelvén is olvasható. Minden potenciális vásárlót érdekel a termékösszetevő, használati utasítás, szavatossági idő és egyéb, a termékkel kapcsolatos információ. Csak ennek ismeretében válik igazán érdeklődőből fogyasztóvá.termekleirasok_forditasa

Minél több idegen nyelven válik olvashatóvá a termékleírás, annál nagyobb lesz az eladási forgalom. Ezt a tényt a piackutatások bizonyítják. Elektronikai eszközök, tv, rádió, házimozi, konyhai gépek, sporteszközök használati utasításának a fordítása rövid idő alatt professzionálisan.

Kozmetikai termékek használati utasításának fordítása

A szépségipar rohamos fejlődésnek indult az utóbbi évtizedben. Tudjuk, hogy sokan szeretnék megőrizni fiatalságukat, rugalmas bőrüket, szabadulni szeretnének a ráncoktól. Ezért vásárolnak egyre több kozmetikai terméket. Viszont a vásárló szeretné tudni, hogy milyen alapanyagokból készült a szépségápoló szer, milyen időközönként, napszakokban kell használnia stb. Főleg azok a termékek igazán felkapottak manapság, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak.

Tehát a használati utasítások fordítása a szakember, a vásárló, és nem utolsó sorban a forgalmazó cég számára is kulcsfontosságú.

Olcsó, gyors fordítás

A termékleírások, használati útmutatók terjedelmüket tekintve viszonylag rövidek, ezért mi is gyors fordítást tudunk kínálni. 4-6 oldalas szöveg esetén akár 24 órás határidőt is tudunk vállalni. Anyanyelvi fordítóink elérhetőek az év minden napján, nemcsak munkaidőben dolgoznak, hanem otthonukban is. Ha kell, éjjel is fordítanak, hogy a megrendelő számára a sürgős fordítás elkészüljön.olcso_forditas

Még mielőtt hozzákezdenénk a fordításhoz, a határidőt egyeztetjük ügyfelünkkel a félreértések elkerülése végett.

Ha tudni szeretné, hogy mennyibe kerül a fordítás, akkor keressen meg bennünket most! Akár ön is számolhat egy hozzávetőleges árat, ha megnézi, hogy dokumentuma hány karakterből áll. Karakterenként 2 Ft-ot számolva kijön a hozzávetőleges fordítási ár. Azt szeretnénk még jelezni, hogy ez a 2 Ft-os ár ritkábban használt nyelvek esetén változhat. Részletes információért nyugodtan hívjon bennünket, vagy írjon nekünk! Várjuk jelentkezését!

Telefon: 06 30 443 8082, hívjon most!