Szlovén fordítás

szloven_forditoSzlovén-magyar, magyar-szlovén fordítások Miskolcon. Kedvező árak, anyanyelvű fordítók, rövid határidők.

Fordítóink gyorsan dolgoznak, amiben tudunk, szívesen segítünk, ha pedig úgy látjuk, hogy másfajta fordításra van szüksége, szívesen útba igazítjuk, hiszen kiterjedt fordítói kapcsolatrendszerünknek köszönhetően velünk könnyedén eljuthat a megfelelő helyre.

Hivatalos szlovén fordítások

Fordítóirodánk segít Önnek a hitelesített fordítások terén. Az általunk készített hivatalos fordítást ellátjuk pecséttel, tanúsítvánnyal és háromszínű zsineggel, ezeket külföldön eddig mindig elfogadták. Amiket a leggyakrabban fordítunk erre a nyelvre:

  • céges iratok (alapító okirat, társasági szerződés, cégkivonat)
  • bírósági iratok (ítélet, határozat, végzés, keresetlevél, jegyzőkönyv)
  • bizonyítványok (érettségi, OKJ-s), oklevél, diploma, leckekönyv
  • bankszámla kivonatok, igazolások
  • jogviszony igazolás, táppénzes papír
  • születési- és házassági anyakönyvi kivonat
  • erkölcsi bizonyítvány, jóhírnév igazolás
  • biztonsági adatlap, számla

Miskolci fordítóirodánk nemcsak magyar nyelvre fordítja le a szlovén szövegeket, hanem akár 40 idegen nyelvre.

Vegye Ön is igénybe szlovén anyanyelvű fordítóink segítségét, akik akár extra rövid határidőt is bevállalva minőségi fordítást készítenek! Jelentkezzen most!

Honlapok, weboldalak fordítása szlovénre

Mivel az ország legfőképpen a turisták célpontjává vált, érdemes minél több nyelven elérhetővé tenni szlovén nyelvű weboldalát! Ha a leendő turista anyanyelvén is olvashat szolgáltatásairól, bizonyára Ön mellett fog dönteni. Ennek érdekében fordíttassa le honlapját magyarra, angolra, németre, románra vagy amilyen nyelvre épp csak szeretné. Mi ezt vállaljuk gyorsan és olcsón! Jelentkezzen most!

Szlovén tolmácsolás idehaza

Szolgáltatásaink közé tartozik a szlovén tolmácsolás. Tolmácsaink Magyarországon, Szlovéniában állnak az ügyfelek rendelkezésére az év minden napján! További információkért hívjon bennünket most!

Szlovén hivatalos fordítást, szlovén lektorálást, szakfordítást is kérhet tőlünk. Ügyfél orientáltságunknak köszönhetően hosszú nyitva tartási programmal várjuk Önöket székhelyünkön, illetve a munkaidő lejárta után is veszünk fel megrendeléseket interneten keresztül. Ha Ön is azon kedves ügyfelek közé szeretne tartozni, akik rövid idő alatt kézhez kapják a szlovén fordításokat, akkor jelentkezzen most!

Szlovéniáról rövidenszloven_muszaki_forditas

Szlovénia határos Magyarországgal, Horvátországgal, Olaszországgal, valamint természetes határát képezi az Adriai-tenger délnyugaton. Fővárosa Ljubljana, 2004-ben csatlakozott az EU-hoz, és 2007-ben az euró zónához. Az ország érdekessége, hogy a világon a 3. helyet foglalja el az erdőterület nagyságának rangsorában Finnország valamint Svédország mögött. Az Alpok lábánál fekvő ország igazi turisztikai paradicsom és nagy az érdeklődés iránta nemcsak a szomszédos országok, hanem a távolabb élők részéről is. Az utóbbi években a szlovén nyelvű fordítások iránti kereslet érezhetően megnőtt.

A szlovén nyelv a szláv nyelvek közé tartozik, legközelebbi rokonának a szerb-horvát-ot tartják. A nyelvet beszélők számát 2.2 millió főre becsülik. Az ország csatlakozása óta a szlovén az EU hivatalos nyelvei közé tartozik.

Amennyiben szlovén fordításra van szüksége, írjon nekünk: info@bilingua.hu, vagy hívjon még ma!