Szlovén fordítás

Szlovén-magyar, magyar szlovén fordítás Miskolcon, kedvező árak, minőségi szlovén fordítás anyanyelvi fordítótól.szloven_fordito

 

Az ország földrajzi fekvésének köszönhetően nagy az érdeklődés nemcsak a szomszédos országok, hanem a távolabb esők részéről is turisztikai látványosságai, pihenőhelyei iránt. Így a szlovén nyelvű szövegek fordítása iránti kereslet is megnőtt. Miskolci fordítóirodánk nemcsak magyar nyelvre fordítja le a szlovén szövegeket, hanem akár 40 idegen nyelvre.

Vegye Ön is igénybe szlovén anyanyelvű fordítóink segítségét, akik akár extra rövid határidőt is bevállalva minőségi fordítást készítenek! Jelentkezzen most!

Többnyelvű weboldal, szlovén weboldal fordítás

Mivel az ország legfőképpen a turisták célpontjává vált, érdemes minél több nyelven elérhetővé tenni szlovén nyelvű weboldalát! Ha a leendő turista anyanyelvén is olvashat szolgáltatásairól, bizonyára Ön mellett fog dönteni. Ennek érdekében fordíttassa le honlapját magyarra, angolra, németre, románra vagy amilyen nyelvre épp csak szeretné. Mi ezt vállaljuk gyorsan és olcsón! Jelentkezzen most!

Szlovén tolmácsolás idehaza

Szolgáltatásaink közé tartozik a szlovén tolmácsolás. Tolmácsaink Magyarországon, Szlovéniában állnak az ügyfelek rendelkezésére az év minden napján! További információkért hívjon bennünket most!

Szlovén hivatalos fordítást, szlovén lektorálást, szakfordítást is kérhet tőlünk. Ügyfél orientáltságunknak köszönhetően hosszú nyitva tartási programmal várjuk Önöket székhelyünkön, illetve a munkaidő lejárta után is veszünk fel megrendeléseket interneten keresztül. Ha Ön is azon kedves ügyfelek közé szeretne tartozni, akik rövid idő alatt kézhez kapják a szlovén fordításokat, akkor jelentkezzen most!

Szlovénia és a szlovén nyelvszloven_muszaki_forditas

Szlovénia határos Magyarországgal, Horvátországgal, Olaszországgal, valamint természetes határát képezi az Adriai-tenger délnyugaton. Fővárosa Ljubljana, 2004-ben csatlakozott az EU-hoz, és 2007-ben az euró zónához. Az ország érdekessége, hogy a világon a 3. helyet foglalja el az erdőterület nagyságának rangsorában Finnország valamint Svédország mögött. Az Alpok lábánál fekvő ország igazi turisztikai paradicsom.

A szlovén nyelv is a szláv nyelvek egyike. Nyelvrokonai a szláv nyelvek, ezek közül is a legközelebbi a szerb-horvát. A nyelvet beszélők számát 2.2 millió főre becsülik. Az EU hivatalos nyelvei közé tartozik.

Amennyiben szlovén fordításra van szüksége, kérjük keressen minket a fent látható telefonszámon!