Szlovák fordítás

Hivatalos szlovák magyar fordítás anyanyelvi fordítókkal Miskolcon, cégkivonat, aláírási címpéldány, alapító okirat, társasági szerződés fordítása szlovákról magyarra!

 

szlovak_forditas

Az anyanyelvi fordítók által végzett munka elengedhetetlen minőségi szempontból. Tudvalevő dolog, hogy nem minden idegen nyelven beszélő képes minőségi fordításra az adott nyelven. Főleg ha szakfordításról, műszaki fordításról van szó. A fordítás is egy szakma, amelyet mindamellett kell elsajátítani, hogy már rendelkezünk valamilyen alapszakmával.

Szlovák anyanyelvi fordítóink mind a magyar, mind a szlovák nyelvet anyanyelvi szinten beszélik, erre elsősorban a vegyes házasságok miatt kerülhet sor, s mivel Szlovákiában szép számmal élnek még ma is magyarok, adottak voltak a körülmények. Irodánk kizárólag minimum 5 év fordítói tapasztalattal rendelkező anyanyelvi fordítókkal dolgozik együtt, de tegyen próbára minket ön is, fedezze fel, hogy miért térnek hozzánk vissza korábbi ügyfeleink!

Weboldal fordítás szlovák nyelvenweboldal_forditasa

Mivel Magyarország és Szlovákia szomszédosak, ezért evidens, hogy a két ország között komoly üzleti kapcsolat alakult ki. A magyar cégek is jelen vannak a szlovák piacon, ahogy néhány szlovák cég is képviseli magát hazánkban. Ahhoz, hogy termékeit, szolgáltatását Szlovákiában is reklámozza, nincs szüksége egyébre, mint weboldalát szlovák nyelvre lefordíttatnia. Így ön anélkül tudja bővíteni vállalkozást, hogy átlépné a földrajzi határokat. Ki sem kell tennie a lábát irodájából, vagy otthonából, többnyelvű weboldala dolgozik önnek, fáradozik ön helyett. Ha nemcsak szlovákra, hanem angolra, németre, franciára, románra, oroszra, horvátra vagy egyéb más idegen nyelvre is lefordíttatja velünk weboldalát, jelentős árkedvezményben részesítjük! Ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Hivatalos szlovák fordítás készítése Miskolconhivatalos_forditas

Éljen bárhol a világon, fordítóirodánk elkészíti önnek a hivatalos szlovák fordítást. A szolgáltatás megrendelése nagyon egyszerű: ön elküldi nekünk a dokumentumot, mi pedig a kész munkát határidőre eljuttatjuk önhöz! És mindezt 3 óra alatt is képesek vagyunk megtenni! Most azonnal van szüksége a hivatalos szlovák fordításra? Szorítja az idő és

  • aláírási címpéldány,
  • alapító okirat,
  • társasági szerződés, vagy
  • kivonat a cégjegyzékből

Céges szerződését kellene azonnal lefordítani, de lejárt a fordítóirodák munkaideje, és nem tudja, kihez forduljon? Akkor ne keressen tovább! Mi felvesszük a megrendeléseket a hivatalos munkaidő lejárta után is, az év közel minden napján! Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Töltse ki az ajánlatkérő ívet és küldje át nekünk!

Fordítunk szlovákról magyarra és vissza: irodalmi műveket (könyveket, drámákat, regényeket, verseket), oktatási anyagokat (tankönyveket, szemléltető eszközöket), hanganyagokat, szakszövegeket, hivatalos szövegeket stb.

Várjuk mihamarabbi jelentkezését e-mailben, telefonon, vagy személyesen miskolci székhelyű irodánkban.

Részletekért hívjon minket most a fent látható számon!