Fordítás

Fordítás, szakfordítás és lektorálás Miskolcon, hivatalos fordítások készítése bizonyítványról, anyakönyvi kivonatokról, diploma fordítás és más okiratok gyors és precíz fordítása.miskolci_forditoiroda

 

Irodánk a legtöbb nyelven fordít, kérjen tőlünk ajánlatot emailben a glajtos@yahoo.com címen, s mi mindent megteszünk azért, hogy Ön minél előbb kézhez kapja a minőségi fordítást.

Fordítás díjak

Fordítás angol, német, spanyol, francia, olasz, portugál, orosz, ukrán, román, lengyel, cseh, szlovák, horvát, szerb, szlovén, holland és más nyelveken!

Miskolci fordító iroda

Célunk, hogy minél több embernek segítsünk eligazodni a nyelvek között, széles adatbázisunk révén a legritkább nyelvekre is képesek vagyunk fordításokat készíteni.

Idehaza, Miskolcon főleg a német és angol fordítás iránt nagy az igény, de egyre többször találkozunk román, ukrán és szlovák fordítással is, hiszen ezek az országok elég közel vannak Miskolchoz.


Hivatalos fordítás készítése záradékkal, pecséttel

CV, diplomamunka, középiskolai vagy gimnáziumi érettségi bizonyítvány fordítása angolra vagy németre, anyakönyvi kivonat fordítása hivatalosan, szakmunkás bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány fordítása rövid határidővel Miskolcon.

Keressen minket a 06 30 443 8082 telefonszámon, és mi segítünk Önnek az idegen nyelvek terén!

Akár a hétvégén is!